Vil du bli medlem?

Identifiserer du deg som humanist og vil støtte vårt arbeid for åpen og inkluderende humanisme? Bli medlem – det er gratis og kommer med mange fordeler for engasjerte humanister.

Bli gratis medlem
og støtt vårt arbeid for et rausere samfunn

Hvorfor bli medlem?

Som medlem bidrar du til vårt arbeid for et rausere samfunn, tuftet på viktige humanistiske verdier. Som ivaretar alle menneskers grunnleggende rettigheter og behov – og respekterer alle menneskers verdighet, likeverd og frihet. Som oppmuntrer til at hver og en av oss tar ansvar, både for oss selv og omgivelsene våre. Med ditt bidrag får vi en sterkere stemme og kan utrette mer – for vårt humanistiske fellesskap, for utsatte grupper, og for vår felles fremtid. Les 7 gode grunner til å bli medlem her.

Hvem kan bli medlem – og hvordan?

Alle som identifiserer seg som humanister og støtter vår humanisme er velkommen som medlem hos oss. I tillegg er det noen formelle krav:

  • Du må være bosatt i Norge og registrert i Folkeregisteret
  • Du kan ikke være medlem i et annet tros- eller livssynssamfunn
  • Barn under 15 år må meldes inn av foresatte

Er du medlem i et annet tros- eller livssynssamfunn er det kun du selv som kan melde deg ut. Utmelding må skje før eller samtidig med innmelding hos oss. Dersom du er usikker på om eller hvor du er medlem, kan du sjekke dette hos Brønnøysundregistrene på telefon 7500 7500.

Er du usikker på hva vi står for anbefaler vi at du leser litt mer om vår organisasjon og vårt verdigrunnlag før innmelding.

Medlemsfordeler

Som medlem hos oss blir du del av et verdifellesskap med likesinnede – med mulighet til engasjement og aktiv medvirkning i vårt arbeid. Du får også:

  • Nyhetsbrev og andre hyggelige utsendelser
  • Invitasjon til relevante markeringer, arrangementer og sosiale treff
  • Mulighet til å påvirke våre veivalg og prioriteringer, samt stemmerett på landsmøtet
  • Mulighet til å bli seremonileder
  • Rabatterte priser på seremonier

Utmelding

Utmelding hos oss gjøres enkelt per epost. Hos Den norske kirke kan du melde deg ut ved å trykke her. Hos Human-Etisk Forbund via epost til medlem@human.no.

Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor. Siden det er fødselsnummeret som er nøkkelen inn i offentlige systemer, ber vi ber om dette ved registrering. Det er også viktig at du leser gjennom vår personvernerklæring.

Bli gratis medlem
og støtt vårt arbeid for et rausere samfunn