Vil du bli seremonileder?

Vi søker flere åpne, tolerante og trygge seremoniledere til å lede skreddersydde seremonier – først og fremst til vielser og navneseremonier. Du får opplæring og formelt blir som deltidsansatt å regne. Du mottar honorar for hver seremoni du gjennomfører og får alt av reisekostnader dekket i forbindelse med oppdraget.

Er du interessert i humanisme?

Bra! Du trenger absolutt ikke være ekspert på faget. Men til folk som er undrende til oss og vår visjon vil du bli trygg på vår forståelse av begrep som raushet, inkludering og mangfold.

Er du fleksibel og løsningsorientert?

Alle skal være trygge på at de får den seremonien de ønsket. Viktig i denne sammenheng er planleggingsmøtet med bestiller, hvor man blir litt kjent og planlegger seremonien sammen.

Vil du lede seremonier for alle humanister?

Vi tilbyr skreddersydde seremonier for milepæler i folks liv. Til hen og hen, han og han, hun og hun, han og hun og hun og han. Med kulturelle/religiøse symboler/sanger/salmer som er eller har vært viktige for levd liv.

Kan du utføre minst fem seremonier i året?

Det hadde vært supert. Vær klar over at høysesongen for vielser er mai til september.

Er du en av Humanistene?

For å kunne få og ha vigselsrett må du være medlem hos. Les mer om medlemskap. Og du må være mellom 23 og 75 år. Forskrift vigselsrett i livssynssamfunn.

Seremonier over hele landet

Her kan du se hvor våre seremoniledere er. Og siden de både er mobile og fleksible, er det så godt som alltid en av dem like i nærheten. Fyll inn søknadsskjemaet, så tar vi kontakt.

Søknadsskjema

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.