7 grunner til å bli med i Humanistene

Vi trenger flere medlemmer med på laget – og det er mange gode grunner til å bli med.

1: En raus, humanistisk bevegelse

Du blir med i en humanistisk bevegelse som jobber for å skape et rausere samfunn basert på verdier som likeverd, rettferdighet, frihet og toleranse. Dette er viktig i en verden der spenninger og splittelser mellom folkegrupper stadig øker. Ditt medlemskap gir oss mer innflytelse i viktige spørsmål.

2: Et verdifullt fellesskap

Som medlem blir du del av et fellesskap av likesinnede. Vi utveksler meninger, lærer og blir inspirert av hverandre. Vi diskuterer ivrig, men har alle tro på at humanismen er viktig og verdifull. Sammen kan vi utgjøre en forskjell.

Noen ganger er det godt å snakke om livet med et medmenneske. Hvis du føler på dette, og har lyst å prate litt, se https://www.humanistene.no/2021/en-samtale-om-livet. Tilbudet er kostnadsfritt og eksklusivt for medlemmer. ❤️

3: Aktiv deltakelse i å påvirke prioriteringer

Våre medlemmer har selvsagt stemmerett ved landsmøtet og mulighet til påvirke veivalg og prioriteringer. For vi elsker engasjerte medlemmer! Har du en idé til en kampsak, aktivitet eller arrangement vil vi gjerne høre fra deg.

4: Aktuelt og interessant påfyll

Hver måned får du tilsendt vårt nyhetsbrev med aktuelle saker. Det kan eksempelvis være debattsaker og blogginnlegg, historier fra seremonier og arrangementer, eller tips til relevant lesestoff og dokumentarfilmer.

5: Invitasjon til spennende aktiviteter og events

Vi skaper meningsfulle møteplasser og økt engasjement blant våre medlemmer. Derfor inviterer vi ofte til morsomme, tankevekkende og lærerike sammenkomster, webinarer og temakvelder.

6: Gratis medlemskap

Til forskjell fra andre humanistiske livssynssamfunn, koster det ingenting å være medlem hos oss. Vi får tilskudd for ditt medlemskap fra stat og kommune.

7: Gode priser på seremonier

Humanistene tilbyr humanistiske seremonier til alle som ønsker å markere store begivenheter i livet, som det øyeblikket der to personer gir hverandre sitt ja, eller der et nytt familiemedlem ønskes høytidelig velkommen.

Les mer om medlemskap – det er gratis og viktig!