Er vervet som seremonileder noe for deg?

Vi trenger flere dyktige kvinner og menn til å lede livets store seremonier for folk flest. Ser du deg selv i en slik rolle? Tenker du at det er flott å få ta del i viktige øyeblikk for kjente og ukjente? Her er seks gode grunner for hvorfor det å være seremonileder er fantastisk!

1. Du får ta del i noen av livets aller største begivenheter

Som seremonileder får du være med på noen av de største øyeblikkene i menneskers liv; som det øyeblikket der to personer som elsker hverandre gir hverandre sitt ja, eller det øyeblikket der et nytt familiemedlem ønskes høytidelig velkommen. Det er en unik og gledelig opplevelse!

2. Du gjør noe veldig fint for andre

Du er med og legger til rette for at det spesielle øyeblikket blir akkurat slik som brudeparet eller foreldrene har drømt om og med det er du et viktig bidrag til deres lykke.

3. Du er med å arbeide for et rausere samfunn

Som seremonileder hos oss er du ambassadør for humanistiske verdier. Vi hyller mangfoldet i vårt samfunn og gir folk mulighet til å være seg selv, i frihet og med verdighet, i fellesskap med andre.

4. Du får oppleve unike arrangementer, ofte i flotte omgivelser

Som seremonileder er du med der det skjer. Noen ganger er seremoniene av den enkle og kortfattede sorten, men ofte er de spennende og annerledes. Våre seremoniledere har viet folk i storslått natur på fjelltopper, i dype daler og ved vakre strender og i intime omgivelser som brudeparets båt, hytte eller hage.

5. Du gir mennesker muligheter

Som seremonileder hos oss bidrar du til at alle kan vies til ektepar, uansett religiøs tro eller seksuell legning. Vi legger oss ikke opp i hvem som kan gifte seg med hvem, eller hva slags innhold en seremoni skal bestå av.

6. Du får nyttig erfaring med kommunikasjon og presentasjon

I arbeidet med å planlegge og gjennomføre en seremoni jobber du tett med mennesker og du blir god på kommunikasjon og muntlig presentasjon. Det er nyttige ferdigheter å ha i arbeidslivet, på skolebenken eller livet for øvrig.

Les mer om å bli seremonileder.