Planlegger dere bryllup?

Kanskje vi kan bidra til at dere får den vielsen dere drømmer om? For vi har mange års erfaring med skreddersøm av de viktigste seremonier i menneskers liv.

Frihet til å velge

Vi strekker oss langt for å imøtekomme brudeparets ønsker. For selvsagt skal dere kunne forme vielsen slik dere vil ha den. Mange blir overrasket når de oppdager hvor fritt de faktisk står til å velge innholdet selv. En vielse med bollywooddans? Et piratbryllup på fjorden? Eller kanskje en lavmælt og intim stund i kjente og kjære omgivelser? Mulighetene er nærmest endeløse.

Carina:
– Vi er så fornøyde med seremonileder, innholdet hun planla for oss og gjennomføringen. Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Det ble en magisk vielse!

Hele veien

Våre dyktige seremoniledere hjelper dere på veien fra planlegging til gjennomføring. De er vant til å møte mennesker med ulike ønsker og behov. De veileder uten å føre, de kommer med ideer uten å overtale, de er tydelige uten å sjefe. Og de er fleksible, åpne og forståelsesfulle.

Frøydis:
– Vi fikk hjelp til å tilrettelegge vår drømmeseremoni på våre premisser.

Personlig og nært

Bryllupet er deres dag. Så hvorfor ikke la vielsen handle om nettopp dere? Vi hjelper dere med å flette inn personlig og nært innhold i vielsen. Hva med å dele historien om hvordan dere møttes, hvorfor dere falt for hverandre, og hva dere ser frem til i livet sammen? En personlig vri gjør vielsen unik og vakker.

Ann Christin:
– Seremonileder tok seg tid til å bli kjent med både oss og våre forlovere. Hun bidro på en måte som virkelig gjorde dette til vårt bryllup. Vi er så takknemlige!

Utradisjonelle omgivelser

Stadig flere brudepar drømmer om å gifte seg i spesielle omgivelser. Våre spreke seremoniledere er fleksible og stiller der dere ønsker. Som på fjelltopper, på strender og i blomsterenger. Og intime vielser hjemme i hagen, på hytta eller i båten.

Hadle:
– Me ville lage ein personleg seremoni. Og det ble høgtideleg, dynamisk, romantisk og storslått. Me kunne ikkje vore meir nøgd med valget. Tusen takk!

Gledens pustepauser

Sang/musikk, dikt og taler kan være dyrebare pustepauser underveis i denne helt spesielle høytidsstunden som mange føler går så altfor fort. Dette skaper ro og rom – for øyeblikkets gode refleksjoner, varm glede og sann nytelse.

Njaal:
– Profesjonell fra start til slutt – den perfekte gjennomføring.