Hvordan skape en unik og personlig vielse?

Drømmer dere om en vielse som virkelig gjenspeiler hvem dere er? Med humanistisk vielse får dere mulighet til å forme vielsen slik dere vil. Her har vi samlet noen gode tips for å skape en unik og personlig vielse, basert på våre erfaringer.

Fortell deres kjærlighetshistorie

Vielsesseremonien er en feiring av kjærligheten til hverandre. Dette er en perfekt anledning til å dele nettopp deres historie med deres nærmeste, noe som bidrar til å gjøre seremonien nær og personlig. Og svært ofte til stor glede for gjestene. Noen brudepar ønsker å fortelle dette selv mens andre vil at seremonileder forteller på vegne av dere. Dere bestemmer.

Musikk og sang som sier noe om dere

I tillegg til å løfte stemningen, kan musikk og sang også gi gjestene et innblikk i hvem dere er. Kun fantasien begrenser hva som skal skje når dere velger humanistisk vigsel hos oss i Humanistene. Som da brudgommen overrasket sin indiske brud med elegant Bollywood-dans. Eller om brud og/eller brudgom synger til sin utkårede.

La familie og venner ta del i seremonien

Ved å gi familie og/eller venner en rolle underveis, løfter dere frem et fellesskap som betyr så mye for dere og bidrar til en levende og inkluderende seremoni. Barn kan være ringbærere, søsken kan lese dikt og venner kan stå for musikken. Eller omvendt. For mange er det stor stas å kunne få bidra i en så spesiell og magisk anledning.

Velg omgivelser som betyr noe

Omgivelsene kan skape en flott ramme for seremonien, og som også sier noe om dere. Hva med å gifte dere der dere gikk den første fjellturen sammen? Eller på kafeen i nabolaget, dere har så mange gode minner fra? Våre seremoniledere gjennomfører seremonier der dere måtte ønske – om det er inne eller ute, høyt eller lavt, elegant eller rustikt.

Skreddersøm

Vi skreddersyr hver eneste vielse og bistår slik at den store dagen blir akkurat slik dere har drømt om. Les mer humanistisk vielse og bestill her.