Hurra – nå kan vi gifte oss!

Samfunnet har åpnet og vi kan endelig feire kjærligheten slik den fortjener å bli feiret. Med venner og familie til stede, med taler og sang – og ikke minst, med gode klemmer. Vi er klare til å hjelpe dere med å skape deres drømmebryllup.

Usikkerhetens tid er forbi

Koronapandemien har gjort at mange har utsatt bryllupsplanene. Det er ikke så rart. Med en usikker smittesituasjon og regler som stadig endrer seg har det vært vanskelig å gjennomføre. I hvert fall slik man opprinnelig hadde tenkt.

Et bryllup skal jo være en gledens dag med feststemte gjester og god stemning. Uten usikkerheter og bekymringer. Og mange har landet på at det er bedre å vente en stund, enn å gjøre det halvveis.

Heldigvis ser usikkerhetens tid ut til å være forbi. Nå er samfunnet endelig på vei tilbake til normalen. Det betyr at vi kan samle nære og fjerne venner og familiemedlemmer til en skikkelig feiring av kjærligheten igjen. Hurra!

Les også: Planlegger dere bryllup?

Start planleggingen nå – vi hjelper gjerne

Det er kun fantasien som setter grenser for hva dere kan få til. La kreativiteten boble og kom i gang med planleggingen. Men vær tidlig ute. Mange som har satt sitt drømmebryllup på vent er nå ivrige etter å gjennomføre.

Om dere trenger en samtalepartner for å skape den vielsen dere har drømt om, er vi klare. Skal det være storslått og høytidelig, intimt og personlig, ute i det fri eller hjemme i stua – vi får det til uansett. Våre seremoniledere har bred erfaring og hjelper dere med å skape rammene for den store dagen.

Alt er mulig – dere bestemmer

Humanistenes bryllupsseremoni er raus og personlig. Det er ingen obligatoriske innslag utenom de lovpålagte vigselsordene og vi har selvsagt ingen regler som forbyr kulturelle eller religiøse innslag. Det viktigste for oss er at dere har frihet til å forme deres drømmedag slik dere selv vil – i tråd med hvem akkurat dere er som mennesker.

Les også: Humanistisk vielse fra tanke til gjennomføring

Vil dere bestille en humanistisk vielse?

Vi hjelper dere gjerne! Fyll ut bestillingsskjema på våre nettsider. Eller kontakt oss for en uforpliktende prat på telefon 21 89 99 10 eller post@humanistene.no

Trygg bestilling

Skulle smittesituasjonen mot formodning endre seg, og dere blir nødt til å endre planene, kan dere selvsagt gjøre det uten kostnad. Ved eventuell avlysning får dere umiddelbart alle pengene tilbake.