Humanistisk bryllup med full frihet

Før i tiden var kirkebryllup normen for de aller fleste vordende ektepar. Nå velger flesteparten å gifte seg borgerlig. Det er nok flere grunner til det, men friheten til å bestemme sted og innhold selv er viktig for mange.

Hvorfor humanistisk vielse?

Velger dere humanistisk vielse er det dere som bestemmer og vi har ingen føringer eller preferanser. Vi har ingen obligatoriske innslag utenom de lovpålagte vigselsordene. Så her er mulighetsrommet stort og det er stort sett fantasien som setter grenser.

Hvis dere trenger litt hjelp på veien bistår vi selvsagt med det. Våre dyktige seremoniledere deler gladelig sine erfaringer og bidrar med ideer og innspill underveis i planleggingen.

Les også: Humanistisk vielse fra tanke til gjennomføring

Med eller uten kulturelle eller religiøse innslag – det er opp til dere

Vi har ingen regler som forbyr kulturelle eller religiøse innslag som salmesang eller bønn. For oss er det viktigst at dere får frihet til å feire kjærligheten akkurat slik dere ønsker. I tråd med alt dere er, hvem dere der og hva dere bryr dere om. Det er dette som gjør vielsen humanistisk, slik vi tenker det.

Våre seremoniledere har utført mange flerkulturelle vielser med innslag fra ulike trosretninger og kulturer. Vi synes det er fantastisk å kunne skape en arena for grenseløs kjærlighet og fellesskap på denne måten. På tvers av tro og undring.

Utendørs eller innendørs? Det er deres valg!

Det er også dere som bestemmer hvor vielsen skal finne sted. Om det er hjemme i stua dere vil gifte dere, eller ute på fjorden. Det spiller ingen rolle for oss. Vi har seremoniledere over hele landet som blir med dere dit dere vil.

Vi har gjennomført seremonier på vinterføre i Sunnmørsalpene, under midnattssol i Lofoten og ved solkysten i Spania – og ved mange andre vakre destinasjoner. Også her er mulighetene mange og valget er deres.

Les også: Magiske bryllup i den norske fjellheimen

Vil dere bestille humanistisk vielse?

Det er kjapt og enkelt! Fyll ut bestillingsskjema på våre nettsider. Eller kontakt oss for en uforpliktende prat på telefon 21 89 99 10 eller post@humanistene.no

Publisert 6. april 2022