Et humanistisk bryllup er fantastisk!

Til dere som går i giftetanker og ønsker å feire kjærligheten med et humanistisk bryllup: La bryllupsplanleggingen begynne – start en herlig reise sammen med din partner og blivende ektefelle.

Pandemien har virkelig påvirket våre liv det siste halvannet året. Bryllup og andre store arrangementer har måttet vente. Selv om det i skrivende stund fortsatt er en del usikkerhet, kommer samfunnet gradvis til å gjenåpnes. Og vi har håp om at vi igjen kan samles og feire de store begivenhetene!

Bør planleggingen starte – eller bør vi avvente?

Hvis dere skal gifte dere i 2022, bør dere starte planleggingen snarest. På grunn av korona har mange som egentlig skulle gifte seg i år og i fjor, utsatt bryllupet til neste år og vi opplever nå at pågangen har tatt seg opp. Det kan komme til å bli stor rift om lokaler og andre tjenester.

Som det å gifte seg på en lørdag. For i 2022 er det cirka 52 lørdager, og adskillig færre sommerlørdager. Så kanskje kan det være smart å tenke litt alternativt? Vinterbryllup? Maibryllup? Kanskje et høstlig humanistisk bryllup?

Skreddersøm for bryllupsdrøm

Humanistene har tilbudt vielser siden 2003 og har mer enn 100 dyktige seremoniledere over hele landet. Våre seremoniledere har hatt gleden av å få oppleve mange bryllup. Alt fra koselige gardsbryllup på bygda til stilige selskap i storbyen. Høytidelig og formelt eller lekent og uformelt. Utendørs eller innendørs, utenlands eller innenlands. Til og med piratbryllup på fjorden og trolske eventyr til fjells.

Det er et privilegium og en usigelig glede å være vitne til ekte kjærlighet feiret på så mange forskjellige måter. For mulighetene er mange – det er stort sett kun drømmene og kreativiteten som setter grensen. Og alltid står du og din og kjærligheten i sentrum!

Et humanistisk bryllup med frihet til å velge

Vi elsker seremonier som feirer livets viktige øyeblikk. Slike markeringer er viktige – for oss selv, familiære relasjoner og gode venner. For å synliggjøre tilhørighet, vennskap og kjærlighet. For menneskene, fellesskapet og mangfoldet.

Noen ønsker en kort og konsis seremoni, andre et mer innholdsrikt og kreativt opplegg. Andre velger et tradisjonelt oppsett eller ønsker symboler og/eller innslag fra andre religioner og kulturer.

Våre dyktige seremoniledere hjelper dere på veien fra planlegging til gjennomføring, og møter dere med profesjonalitet, erfaring og trygghet. De stiller med et åpent sinn og gir dere oppfølging og veiledning.

Hva kjennetegner nettopp dere?

Hvert par har sin personlighet, historie og unike ønsker. Hva med dere? Drømmer dere om en lavmælt og nær stund i kjente og kjære omgivelser? Eller er det en søster som ønsker å synge, en far som vil fremføre et dikt? Kanskje dere har et dikt eller en sang dere selv ønsker å dele?

Dere kan dele historien om hvordan dere møttes, hvorfor dere falt for hverandre og hva dere ser frem til i livet sammen. En personlig vri gjør vielsen unik og vakker. Vi kommer gjerne med tips og forslag på bakgrunn av vår erfaring dersom det er ønskelig. For vi strekker oss meget langt for å oppfylle deres drømmer.

Et bryllup i koronatid

Pandemiens stadig skiftende smittervernrestriksjoner har gjort bryllupsplanleggingen utfordrende for mange. Det vil fortsatt være et usikkerhetsmoment at vi ikke vet hvordan koronasituasjonen vil utspille seg fremover.

Dere kan uansett trygt bestille en seremoni hos oss nå. Skulle smittesituasjonen forårsake endring i dato og/eller vielsessted, kan dere endre dette uten kostnad for vår del. Ved avlysning får dere umiddelbart alle pengene tilbake.

Det er lurt å bestille seremonien så god tid i forveien som mulig. Dersom dere ønsker mer informasjon om humanistisk bryllup, er dere velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller epost.