Drømmebryllup utendørs

Drømmer dere om et drømmebryllup utendørs? Da kan dere velge humanistisk vielse og gifte dere der dere vil. Vi har seremoniledere over hele landet og stiller uansett hvor dere måtte ønske.

Mange muligheter

Mange vurderer sitt drømmebryllup utendørs og mange flotte destinasjoner skaper perfekte rammer for å feire kjærligheten. Skientusiaster og friluftsfolk drømmer kanskje om å gi hverandre sitt ja på fjelltopper eller i dype daler, mens de mer urbane muligens foretrekker takterrasser og botaniske hager. Mulighetene er mange!

Humanistenes seremoniledere utfører vielser både høyt og lavt. Og det er noe helt unikt og vakkert med utendørs bryllup.

Les også: 7 gode tips til planleggingen av ditt utendørs bryllup

Drømmevielse ute

Drømmebryllup på Preikestolen

Lill Beate og Sadat gjorde drøm til virkelighet og giftet seg i spektakulære omgivelser på Preikestolen, selv om de hadde uflaks med været – med flom, tåke og hagl. Til gjengjeld fikk de det vanligvis folksomme fjellpartiet helt for seg selv og når solen gløttet frem skapte det en helt magisk stemning. Vår spreke seremonileder Amalie Kivijärvi ble med til toppen, gjennomførte vielsen og foreviget det minneverdige øyeblikket på kamera.

Drømmevielse ute

Ekebergparken

Man trenger ikke å reise så langt fra bykjernen for å være i naturens skjønne omgivelser. Åse Kamilla og Skage ga hverandre sitt ja i Ekebergparken i Oslo, bare en kort trikketur fra den travle bykjernen.

– Grunnen til at vi valgte Ekebergparken var at vi ønsket å vie oss på et sted som reflekterer våre interesser og livsstil, forteller Åse Kamilla. – Vi hadde lyst til å gjøre noe unikt og samtidig ha en utevielse som enkelt kunne kombineres med videre fest og middag i byen.

Naturen skapte nydelige rammer for en vakker feiring av kjærligheten, minnes Åse Kamilla.

– Her sto vi midt i et miljø med utsikt til havet, omgitt av skog med smale stier og kunst i nærheten av byen vår. Dette var vårt sted – og magisk!

Foto: Kristianne Marøy Foto

Drømmevielse ute

Nasjonalromantikk i drømmebryllup på Sætre

Morten og Andreas feiret kjærligheten på idylliske Sætre i Buskerud, omringet av venner, familie og naturskjønne omgivelser. Både brudepar og gjester var ikledd bunad som det ga det hele et vakkert og nasjonalromantisk preg. Det ble mange tårevåte øyne og varme hjerter blant gjestene, og også seremonileder Åse Hellesylt lot seg berøre av den nære stunden.

Foto: Stian Glomstad Pendrup/Awey Media

Drømmevielse ute

Intimt og personlig på Trondheims tak

Utebryllup må ikke gjøres høyt til fjells for å være minneverdig og vakkert. Nina og Erik giftet seg på en vakker takterrasse i Trondheim, med panoramautsikt over byen. Høyt over det travle livet på gateplan, skapte de en intim og personlig stund med kjærligheten i fokus – stødig ledet av seremonileder Yngve Skålnes.

Foto: Fagerthun Foto

Drømmevielse ute

Med ruskevær i verdens nordligste botaniske hage

Litt ruskevær stoppet ikke Mona og Odd-Gunnar fra å feire kjærligheten. I verdens nordligste botaniske hage i Tromsø ga de hverandre et rungende «JA!». Seremonileder Laila Gamst sørget for at vielsen ble akkurat slik som brudeparet hadde drømt om.

Foto: Janita Zenteno

Les også: De fineste fjellene du kan vies på

Drømmer dere om å gifte dere i vakre omgivelser utendørs?

Vi hjelper dere gjerne! Fyll ut bestillingsskjema på våre nettsider. Eller kontakt oss for en uforpliktende prat på telefon 21 89 99 10 eller post@humanistene.no.