Hva med å gifte seg utenlands?

Det blir stadig mer populært å gifte seg i utlandet. Kanskje vil dere gifte dere på stedet dere møttes? Eller der dere var på ferie sammen for aller første gang? Vi hjelper gjerne med å skape deres drømmevielse – også i utlandet.

Vi tilbyr en enkel løsning for bryllup i utlandet

Det er ikke helt ukomplisert å gifte seg i utlandet. I utgangspunktet må dere velge mellom en norsk ambassade eller sjømannskirke dersom dere vil gifte dere etter norsk rett. Alternativt kan dere gifte dere etter utenlandsk rett. Mange mister motet i møte med kompliserte regelverk – men det er her vi kan hjelpe til!

Målet er at dere blir «rette ektefolk» her hjemme samtidig som dere får den vielsen dere drømmer om i utlandet. Først gjennomfører vi den juridiske vielsen her hjemme slik myndighetene krever det. Deretter vil en av våre dyktige seremoniledere bli med for å gjennomføre en vakker og personlig seremoni utenlands.

Dere får god hjelp underveis – med skreddersøm

Det er viktig med god planlegging når bryllupet skal gjennomføres utenlands. Språkbarrierer og kulturforskjeller kan by på uante utfordringer, og da kan det være greit å ha en erfaren seremonileder med på laget. Som en løsningsorientert, fleksibel og forståelsesfull veileder.

Vi er opptatt av at dere skal kunne forme vielsen etter deres ønsker. Om valget blir en vingård i den italienske fjellheimen, et slott i vakre Sverige eller et palass på en eksotisk sydhavsøy – eller noe helt annet. Vi hjelper dere med å gjøre vielsen unik og personlig. Kontakt oss i dag om dere vil vite mer om et litt annerledes bryllup et litt annerledes sted i verden…