– Vigslet av min beste venn

Da Sofie og Jonas skulle gifte seg var valget enkelt; de ville ha bestevennen Kristian som seremonileder. For hva ville vel gjøre vielsen mer personlig og spesiell enn det?

En personlig vielse

Sofie og Jonas ønsket seg en personlig og spesiell vielse i hagen på Midtåsen i Sandefjord. Og med bestevennen Kristian som vigsler fikk de nettopp dét.

– Jeg kjenner Sofie og Jonas veldig godt, så det ble fantastisk fint å gjøre vielsen personlig, forteller Kristian, som syntes det var stor stas å vie gode venner. – Det var utrolig hyggelig å vie Sofie og Jonas, sier han. – Som seremonileder blir man en viktig del av et helt spesielt øyeblikk, noe som både skaper bånd og styrker bånd.

Grundig research

Målet for Kristian var å finne de fine historiene fra brudeparets liv som vi kunne dele i vielsen. – Joda, han gikk grundig til verks, smiler Sofie.

– Jeg flettet historien om hvordan de møttes sammen med detaljer om frieriet og andre spesielle hendelser i deres liv. Jeg ba dem også å beskrive noen gode og og ikke fullt så gode sider ved den andre – dog med en humoristisk vri…

Drømmebryllup

Kristian sier at det går en del tid til å forberede en så personlig vielse. – Men jeg mener at det blir hyggeligere på denne måten, og syntes Sofie og Jonas også.

– Vår vielse var vakker, uhøytidelig og samtidig passe formell, forteller Sofie. – Vi kunne ikke drømt om noe bedre. Og det føltes ekstra godt når mange av gjestene sa at det var den morsomste og fineste vielsen de hadde vært vitne til, sier en særdeles fornøyd Sofie.